Ik ben Breakout Coach en Blended Learning Trainer en dit is mijn verhaal over mijn uitbreken en ontsnappen.

MY PRISON...

'Vrijheid, vrijheid, vrijheid. Wat snak ik naar bevrijding. Van de manier van leven waar ik in terecht ben gekomen, van mijn zelf gecreëerde gevangenis. Het beklemmende gevoel van een halsband, een hok...'.

Zo voelde ik mij: opgejaagd door verwachtingen, eisen, een verleden en een maatschappij die je zegt 'hoe het hoort'. Levend in een optelsom van traditionele keuzes die ik ooit gemaakt had en die nu niet meer klopten. 
Ik zat klem. Ik raakte burnout en daar kwam een lekkere depressie bij.   IK… ik? Ja, ik... een coach die het anderen heel goed weet te vertellen, al jarenlang. En het zelf niet zag. 

MY BREAKOUT…

Met de juiste hulp heb ik mij eruit geknokt. Door kritisch en eerlijk naar mijn leven kijken en te ontdekken dat die levensstijl mij niet meer paste. Het opruimen van oude en belemmerende zooi, letterlijk én figuurlijk, gaf ruimte. Ruimte om met hervonden lef nieuwe keuzes te maken. Daar dan ook naar te handelen. Je hoeft niet vast te blijven zitten: er is een escape. Just do it: het zetten van de eerste stappen is het gewoon te gaan doen. De angst te voelen en toch in actie te komen. En damn, wat is het daarna een stuk fijner leven.

EN NU...

Nu ben ik de MidlifeNomad: lokatie onafhankelijk leven, werken en wonen vanuit Lot, mijn 7 meter lange, 40 jaar oude vintage Mercedes bus. Samen reizen we door Europa en in Nederland. In alle vrijheid maar wel verbonden met wat er voor mij toe doet: mijn kids, familie, vrienden en de passie voor mijn werk. Wereldwijd. Mijn kantoor? Mijn laptop...

Ik werk als Breakout Coach en Blended Learning Trainer: on- en offline mensen in beweging brengen. Helpen uit te breken. Omdat ik absoluut geloof dat niemand vast hoeft te zitten.

Verder ben ik gewoon Mariëtte, 50'er, mens en moeder van drie gave en zelfstandige jongens. Met een rijke carrière in mijn zak als trainer/coach en ondernemer. Roots in de horeca waar ik mijn mensenkennis opdeed. Reiziger als uitkomst van mijn internationale jeugd.