HERKENBAAR?

Je voelt je gevangen. In je werk, je relatie of je leven. Je werkt hard om het vol te houden. Het kost je steeds meer moeite en energie. Je hebt het gevoel uit te willen breken, het anders te willen maar je weet niet hoe. 

Er zijn steeds meer dagen dat je je ongelukkig, ontevreden en onbestemd voelt. Het verlangen om te ontsnappen en te veranderen groeit. Beperkende gedachten die beginnen met 'maar' en 'als' houden je vaak tegen: het kan niet want de onzekerheid is te groot. Onzeker over wat moet er dan daarna komen? 

Blijf je vast zitten of doorbreek je dit?

WAAROM MET EEN COACH?

Omdat het sterk van je is.                                                                 Omdat je snapt dat een andere invalshoek kan helpen.                   Omdat het je helpt om vat op de chaos in je hoofd te krijgen.

Je zoekt iemand buiten jouw eigen vertrouwde omgeving. Zij kennen je op de oude manier. Ik niet. Je krijgt een frisse blik.  

Enneh... je bent niet geboren om alles alleen te doen!

WAAROM MET MIJ?                        

Ik ben duidelijk. Ik luister naar je en stel de vragen die vaak niet gesteld durven te worden. Ik geef je een schop onder je kont als nodig... maar wel met sloffen. Ik ben een ervaren coach en heb ook nog eens een bak aan levenservaring.

Ik breng je in beweging, inspireer je, en deel met jou wat ik weet. Ik laat je vooral niet los tot het goed voelt. Voor jou. 

Maar bovenal omdat ik echt vind én geloof dat niemand vast hoeft te zitten. Dus ook jij niet.

2016-08-14 12.10.22.jpg
Mariëtte is op een veilige manier confronterend en helpt je altijd. Ga t avontuur met haar aan: de beste investering qua aandacht voor jou als persoon en je ontwikkeling die je kan doen!
— Martha
Mariëtte heeft het talent om binnen korte tijd overal doorheen te prikken en precies de vinger op de zere plek te leggen.
— Eva